souschef

Brasserie Copper is gelegen op de Markt van Gouda. Een all day restaurant concept, maar dan net even anders dan de rest! Wij zijn gericht op constante kwaliteit, gezelligheid, de hele belevenis moet kloppen!

Wij zijn het gehele jaar geopend, van zomers knallen op het terras en in de tuin, tot ’s winters genieten van onze gerechten in het restaurant.

Daarnaast draaien wij veel partijen, denk aan walking dinners, borrels & feesten of private dinners.

FULLTIME

Wat kun je verwachten?

Als souschef geef je leiding aan het keukenteam bij afwezigheid van de chef en ben je eindverantwoordelijk voor de werkuitvoering en de kwaliteit van de keuken. Je bent de sparringpartner van de chef en houd je bezig met ontwikkelingen in de markt, recepturen maken, tweemaal per jaar een nieuwe kaart opstellen en het calculeren van gerechten.

Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen de standaard taken zijn die onder de referentiefunctie souschef vallen.

waAROM COPPER?

  • Altijd je rooster 3 á 4 weken van te voren beschikbaar. Hierbij bieden wij een combinatie van dag- en avondshiften!
  • Jaarlijks eenmaal de mogelijkheid om jezelf in te schrijven voor een cursus
  • Gratis personeelsmaaltijd (lunch of diner)
  • Je komt te werken in een innovatieve, betrouwbare en professionele werkomgeving, wij zorgen dat je niet uitgeleerd raakt!
  • Natuurlijk krijg je maandelijks een lekkere fooi!
  • Wij werken met een 4-daagse werkweek, dat zijn 47 extra vrije dagen per jaar! 
  • Reiskostenvergoeding: vanaf 15 km woon-werkverkeer
  • Veel ruimte voor het delen van nieuwe initiatieven, ideeën en verbeteringen. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt: wij zijn benieuwd naar jouw mening
  • Het hele jaar 15% personeelskorting voor het gehele gezelschap
  • Gezellige personeelsevenementen (jaarlijks personeelsfeest, after summer BBQ, beachvolleybal, kerstborrel)

wat wij zoeken

Uiteraard zijn wij in de eerste plaats geïnteresseerd in jou en wat wij voor jou als werkgever kunnen betekenen. Daarnaast verwachten wij van jou: 

  • Een creatieveling die samen met het team jaarlijks twee keer meedenkt met het nieuwe menu;
  • Enthousiast en gemotiveerde teamplayer die graag zijn kennis deelt met het team;
  • Iemand die zich goed in een jong en dynamisch team kan mengen;
  • Een coach die het goede voorbeeld geeft en zijn team de ruimte geeft om te groeien;
  • Iemand die kwaliteitsgericht is en de wensen signaleert van de gast, deze terugkoppelt en corrigeert waar nodig. Je onderneemt direct actie als niet aan de eisen wordt voldaan;
  • Je werkt kostenbewust, effectief en efficiënt;
  • Je bevordert de samenwerking in de keuken. Je bent sociaal en communicatief 

Lijkt deze uitdaging jou iets? Dan maken wij graag kennis met je!

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteren