souschef
Brasserie Copper is gelegen op de Markt van Gouda. Een all day restaurant concept, maar dan net even anders dan de rest! Wij zijn gericht op constante kwaliteit, gezelligheid, de hele belevenis moet kloppen!
Wij zijn het gehele jaar geopend, van zomers knallen op het terras en in de tuin (terras 2), tot ’s winters genieten van onze gerechten in het restaurant.
Daarnaast draaien wij veel partijen, denk aan walking dinners, borrels & feesten of private dinners.
4 dagen
- €2368,00 – €2779,00 per maand
- Een goede werk-privébalans
- 4 Weken rooster
- Keuze uit een 4 of 5 daagse werkweek
- Afwisselend rooster (lunch & diner)
- Gratis personeelsmaaltijden
- Fooien contant maandelijks uitbetaald
Wat kun je verwachten?
Als souschef geef je leiding aan het keukenteam bij afwezigheid van de chef en ben je eindverantwoordelijk voor de werkuitvoering en de kwaliteit van de keuken. Je bent de sparringpartner van de chef en houd je bezig met ontwikkelingen in de markt, recepturen maken, tweemaal per jaar een nieuwe kaart opstellen en het calculeren van (nieuwe) gerechten.
Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen de standaard taken zijn die onder de referentiefunctie souschef vallen.
Werkervaring
- Ervaring in een soortgelijk restaurant is fijn! Wij werken met een Josper
- Ervaring als souschef is niet verplicht, wij leren je graag de rest!
wat wij bieden
- Je gaat werken bij één van de tofste bedrijven van Gouda en wordt onderdeel van een heel hecht team
- Je krijgt persoonlijke aandacht vanuit ons management & directie
- Wij bieden verschillende opleiding- en doorgroeimogelijkheden
- Je komt te werken in een innovatieve, betrouwbare en professionele werkomgeving
- Natuurlijk krijg je maandelijks een lekkere fooi!
- Wij werken met een 4-daagse werkweek, dat zijn 47 extra vrije dagen per jaar!
- Inspirerende en ambitieuze omgeving (Jong, enthousiast en gemotiveerd team die het beste uit de zaak wil halen)
- Reiskostenvergoeding: 15 km woon-werkverkeer
- Veel ruimte voor het delen van nieuwe initiatieven, ideeën en verbeteringen. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt: wij zijn benieuwd naar jouw mening
- Het hele jaar 15% personeelskorting voor het gehele gezelschap
- Gezellige personeelsevenementen (jaarlijks personeelsfeest, after summer BBQ, beachvolleybal, kerstborrel)
- Medewerker van het kwartaal: ontvangt €100,00 bonus
wat wij zoeken
Uiteraard zijn wij in de eerste plaats geïnteresseerd in jou en wat wij voor jou als werkgever kunnen betekenen. Daarnaast verwachten wij van jou:
- Een creatieveling die samen met het team jaarlijks twee keer meedenkt met het nieuwe menu;
- Enthousiast en gemotiveerde teamplayer die graag zijn kennis deelt met het team;
- Iemand die zich goed in een jong en dynamisch team kan mengen;
- Een coach die het goede voorbeeld geeft en zijn team de ruimte geeft om te groeien;
- Iemand die kwaliteitsgericht is en de wensen signaleert van de gast, deze terugkoppelt en corrigeert waar nodig. Je onderneemt direct actie als niet aan de eisen wordt voldaan;
- Je werkt kostenbewust, effectief en efficiënt;
- Je bevordert de samenwerking en teamgeest in de keuken. Je bent sociaal, communicatief en empathisch;
Lijkt deze uitdaging jou iets? Dan maken wij graag kennis met je!
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!