MEETING/ VERGADERING

Bij ons kun je ook terecht voor een aangeklede meeting of (zakelijke) vergadering. Even het kantoor uit en lekker brainstormen, vergaderen of een workshop volgen. Dit kan allemaal bij ons. Tegelijkertijd verzorgen wij een heerlijke lunch, walking dinner of kunnen we afsluiten met een borrel. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Locatie info

Onze Copper View locatie is voorzien van alle gemakken die jullie meeting/ vergadering makkelijker maakt. Een beamer met scherm, aparte toilet groep, lunch op maat en plaats voor 75 personen.

ONZE LOCATIES

Capaciteit: 20 pax
Oppervlakte:100 m²

Je wil een feestje geven in Gouda en bent op zoek naar de perfecte feestlocatie? Zoek dan niet verder. Copper View biedt alles wat je nodig hebt voor jouw feest! Een schitterende privé ruimte compleet met eigen bar, toiletten, airconditioning, garderobe en audiovisuele voorzieningen. Deze moderne zaal biedt ruimte aan maximaal 80 mensen en is divers inzetbaar.
V.a. 8 pax

FACILITEITEN

Gelegen in het centrum van Gouda aan de historische Markt

Op loopafstand van het centraal station van Gouda.

Binnen no-time in Gouda

Via de A12 is Gouda goed te bereiken, de binnenstad heeft een ruime parkeergarage (Q-Park). Op zondagen kun je gratis parkeren op parkeerterrein Klein Amerika. Beide parkeergelegenheden bevinden zich op loopafstand.

Taxi

Wij hebben onze vaste taxi bedrijven die jou en je gezelschap(pen) veilig thuis brengen.

SFEERIMPRESSIE

OFFERTE AANVRAGEN

Contactgegevens

Adresgegevens

Aanvullende gegevens

Aanvullende informatie