BORREL OF FEEST

Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Brasserie Copper kun je altijd terecht voor een goed (aangekleed) feestje! Bij ons is niets te gek! Of je nou kiest voor één van onze uitgebreide drankpakketten of liever samen met onze head bartender een mooi cocktailmenu uitkiest, jouw gasten zullen verstelt staan. Wij denken graag mee om jouw moment perfect te maken. Zien wij je snel op de koffie?

Locatie info

Brasserie Copper heeft een aantal verschillende locaties voor het houden van een borrel of feest. Bekijk onze locaties voor een borrel of feest hieronder. 

BORREL/ FEEST LOCATIES

Capaciteit: 100 pax
Oppervlakte: 200 m²

Gelegen aan de Zeugstraat bevind zich onze stadstuin. Ideaal voor zomerse feestjes met een buitenbar en privacy.
V.a.20 pax
Capaciteit: 20 pax
Oppervlakte: 25m²

De bar is vooral geschikt voor een (zakelijke) borrel, verjaardag of ..... Geef dit moment jouw eigen invulling, wij nodigen je graag uit voor een afspraak om jouw wensen te bespreken en een passend voorstel binnen jouw budget te maken.
V.a. 10 Pax
Capaciteit: 75 pax
Oppervlakte:100 m²

Je wil een feestje geven in Gouda en bent op zoek naar de perfecte feestlocatie? Zoek dan niet verder. Copper View biedt alles wat je nodig hebt voor jouw feest! Een schitterende privé ruimte compleet met eigen bar, toiletten, airconditioning, garderobe en audiovisuele voorzieningen. Deze moderne zaal biedt ruimte aan maximaal 80 mensen en is divers inzetbaar.
V.a. 8 pax
Capaciteit: 100 pax
Oppervlakte: 200m²

Ook zo gek op de warme sfeer in ons restaurant? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Deze locatie is af te huren voor een groot feest tot 150 personen. Met de bar als middelpunt verzorgen onze cocktailshakers graag de perfecte avond voor jou en je gasten!
V.A. 40 PAX

FACILITEITEN

Gelegen in het centrum van Gouda aan de historische Markt

Op loopafstand van het centraal station van Gouda.

Binnen no-time in Gouda

Via de A12 is Gouda goed te bereiken, de binnenstad heeft een ruime parkeergarage (Q-Park). Op zondagen kun je gratis parkeren op parkeerterrein Klein Amerika. Beide parkeergelegenheden bevinden zich op loopafstand.

Taxi

Wij hebben onze vaste taxi bedrijven die jou en je gezelschap(pen) veilig thuis brengen.

SFEERIMPRESSIE

OFFERTE AANVRAGEN

Contactgegevens

Adresgegevens

Aanvullende gegevens

Aanvullende informatie