PRIVATE DINING

Brasserie Copper is uitstekend geschikt voor het houden van een private dining, zowel een intiem als grootschaligs groepsdiner is in een van onze ruimtes mogelijk.

Kies uit een van onze vooraf samengestelde menu’s door het keukenteam. Liever helemaal uitpakken? Maak dan een afspraak met onze chef om een bijzonder menu naar aanleiding van jouw wensen en ideeën samen te stellen binnen jouw budget.

Graag denken wij met jouw mee om een volledig arrangement aan wijnen, cocktails en andere dranken voor je samen te stellen. Ook een privé lunch behoort tot de mogelijkheden.

Locatie info

Brasserie Copper heeft een aantal verschillende locaties voor het houden van een private dinner. Bekijk onze locaties voor een private dining, aan de hand van jouw groepsgrote kun jouw perfecte locatie uitkiezen.

ONZE LOCATIES

Capaciteit: 100 pax
Oppervlakte: 200 m²

Gelegen aan de Zeugstraat bevind zich onze stadstuin. Ideaal voor zomerse feestjes met een buitenbar en privacy.
V.a.20 pax
Capaciteit: 20 pax
Oppervlakte: 25m²

De bar is vooral geschikt voor een (zakelijke) borrel, verjaardag of ..... Geef dit moment jouw eigen invulling, wij nodigen je graag uit voor een afspraak om jouw wensen te bespreken en een passend voorstel binnen jouw budget te maken.
V.a. 10 Pax
Capaciteit: 75 pax
Oppervlakte:100 m²

Je wil een feestje geven in Gouda en bent op zoek naar de perfecte feestlocatie? Zoek dan niet verder. Copper View biedt alles wat je nodig hebt voor jouw feest! Een schitterende privé ruimte compleet met eigen bar, toiletten, airconditioning, garderobe en audiovisuele voorzieningen. Deze moderne zaal biedt ruimte aan maximaal 80 mensen en is divers inzetbaar.
V.a. 8 pax
Capaciteit: 100 pax
Oppervlakte: 200m²

Ook zo gek op de warme sfeer in ons restaurant? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Deze locatie is af te huren voor een groot feest tot 150 personen. Met de bar als middelpunt verzorgen onze cocktailshakers graag de perfecte avond voor jou en je gasten!
V.A. 40 PAX

FACILITEITEN

Gelegen in het centrum van Gouda aan de historische Markt

Op loopafstand van het centraal station van Gouda.

Binnen no-time in Gouda

Via de A12 is Gouda goed te bereiken, de binnenstad heeft een ruime parkeergarage (Q-Park). Op zondagen kun je gratis parkeren op parkeerterrein Klein Amerika. Beide parkeergelegenheden bevinden zich op loopafstand.

Taxi

Wij hebben onze vaste taxi bedrijven die jou en je gezelschap(pen) veilig thuis brengen.

SFEERIMPRESSIE

OFFERTE AANVRAGEN

Contactgegevens

Adresgegevens

Aanvullende gegevens

Aanvullende informatie