COPPER MENU

Geniet van onze kaart met het Copper menu. Op woensdag en zondag kun je voor €38 kiezen uit een voor, hoofd en- nagerecht van onze kaart m.u.v. Côte de boeuf en Chateaubriand. Wij accepteren geen “Dinercadeau” bon tijdens het Copper menu. 

Bekijk hier onze menu kaart
Bekijk hier onze allergenen lijst

GROEPEN

Van plan om Brasserie Copper met een gezelschap van 10+ personen te bezoeken? Hiervoor hebben wij twee menu’s samengesteld voor zowel lunch als diner. Een selectie van wat Brasserie Copper te bieden heeft, met voor ieder wat wils! Maak je liever een aanpassing? Neem contact op met Tessa via sales@brasseriecopper.nl en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden!

Bekijk hier ons lunch menu
Bekijk hier ons diner menu

HIGH WINE

Somethin’ to celebrate? Keuze stress? Of lust je gewoon graag een mooie wijn in combinatie met de lekkerste happen van onze eetkaart. High wine it is! Dit arrangement is al vanaf 2 personen te reserveren via onze website of per telefoon. Wij maken om 18.00u plaats voor ons diner. Gezellig blijven dineren? Geef dit dan vroegtijdig aan tijdens de High Wine. Nieuwsgierig naar wat je allemaal verwachten kunt van onze high wine?

Bekijk hier onze high wine

THEATERTAFELEN

Avondje theater? Op vertoon van uw theaterticket kunt u bij ons gebruik maken van ‘Theater Tafelen’

Theater Tafelen houdt in dat als u voor 19.00u afrekent en de tafel verlaat er 10% korting op de gehele rekening wordt verrekend. M.u.v. Ons Copper Menu en andere deals. Afrekenen met een ‘Dinercadeau’ bon is niet mogelijk tijdens Theater Tafelen. Om gebruik te maken van Theater Tafelen vragen wij u van te voren te reserveren en ‘Theatertafelen’ te vermelden bij de reservering. 

Markt 26, 2801 JJ Gouda 
info@brasseriecopper.nl
0182 - 60 55 97