BRASSERIE COPPER

Brasserie Copper zit aan het gezellige Marktplein in Gouda. Wij zijn een restaurant waar altijd een heerlijke en bruisende sfeer heerst. Onze koks werken met passie en creativiteit in de keuken waardoor onze menukaart regelmatig wisselt. Goed, lekker & niet te ingewikkeld! 

Start je avond met een cocktail en een kleine bite aan de bar & laat je compleet in de watten leggen door onze enthousiaste collega’s!

 

 

JOSPER GRIL

Wij hebben al jaren passie voor lekker vlees! In onze keuken werken de koks met een Josper grill. Door de temperaturen rond de 300 Celsius behoudt het stuk vlees zijn smokey en intense smaak. Onze favoriet van de Josper is de chateaubriand. Deze smaakt natuurlijk twee keer zo goed met top wijn erbij!

COPPER MENU

Geniet van onze kaart met het Copper menu. Op woensdag en zondag kun je voor €40 kiezen uit een voor, hoofd en- nagerecht. M.u.v. Chateaubriand & Tarbot. Wij accepteren geen “Dinercadeau” bon tijdens het Copper menu.

MENUKAARTALLERGENEN KAART

THEATER TAFELEN

Avondje uit naar de Goudse Schouwburg? Bij ons kan je heerlijk dineren met 10% korting op de volledige rekening wanneer je voor 19:00 afrekent en de tafel verlaat. Deze korting kan niet in combinatie met ons Copper menu of een dinercadeau kaart.

 

Graag reserveren o.v.v. theatertafelen.

GROEPEN

Van plan om Brasserie Copper met een groter gezelschap te bezoeken? Vanaf 8 personen hebben wij twee verschillende groepen menu’s. Zowel voor lunch als diner. Een selectie van wat Brasserie Copper te bieden heeft, met voor ieder wat wils!

LUNCH MENUDINER MENU

Adres

Brasserie Copper

Markt 26, 2801 JJ

Gouda

0182 60 55 97

Openingstijden

Woensdag t/m zaterdag

10:00 – 01:00

Zondag

11:00 – 01:00

Reserveren

Reserveren kan via onze website, maar gewoon binnen wandelen mag ook. Voor vragen m.b.t. groepen of andere mogelijkheden neem contact op 06 39 66 40 13 of stuur een email naar sales@brasseriecopper.nl