(ALLROUND) MW BEDIENING

Brasserie Copper is gelegen op de Markt van Gouda. Een all day restaurant concept, maar dan net even anders dan de rest! Wij zijn het hele jaar geopend, van zomers knallen op het terras of in de tuin, tot ’s winters genieten van onze gerechten in het sfeervolle restaurant. 

Al onze medewerkers zorgen samen voor een goede service en een fijne ervaring voor elke gast. Om dit te realiseren zoeken wij enthousiaste collega’s om ons team te versterken.

FT/ PT

Wat kun je verwachten?

Als medewerker bediening is je rol wijkloper. Allround mw bediening houdt in dat je óók achter de bar staat! Als wijkloper heb je de leiding over je eigen wijk. Voordat de lunch of het diner start zorg je voor de benodigde middelen. Nee verkoop is bij ons geen optie. Je bent het aanspreekpunt voor je collega’s en gasten in jouw wijk en je bent degene die de avond tot een feest maakt!

Zonder enige werk ervaring of horeca werkervaring start je als runner. Hierbij leer je met borden en dienbladen lopen, je leert binnen no-time de hele kaart uit je hoofd en ziet hoe alle gerechten en dranken netjes op dezelfde manier meegegeven worden. Wij werken met een doorgroeisysteem waarbij je elke keer een stapje omhoog kunt: (In kennis en salaris!)

  1. Runner
  2. Medewerker bediening: wijkloper
  3. Medewerker bediening: chef terras/restaurant
  4. Allround mw. bediening: barista
  5. Allround mw. bediening: cocktailshaker
  6. Shiftleader
  7. Floormanager

Jouw dagelijkse werkzaamheden

  • Opnemen van bestellingen; toelichting geven op de menu en- wijnkaart. Bestellingen doorgeven aan de keuken/bar via handhelds.
  • Correct en vriendelijk te woord staan van gasten, beantwoorden van vragen.
  • Mise en place voorbereidingen, gerechten en dranken uitserveren met een dienblad, afruimen van bestek en servies. Klaarzetten voor hergebruik tafel.
  • Bijhouden van de dagelijkse voorraden, bijvullen van de voorraden.
  • Verrichten van schoonmaakwerkzaamheden in en rondom het pand.
  • Communicatie tussen verschillende afdelingen en collega’s.
  • Attent zijn op de wensen en voorkeuren van gasten en deze nastreven.
  • Alle overige werkzaamheden die hier niet genoemd zijn maar deel uitmaken van de functie n.a.v. de referentiefunctie.

WAAROM COPPER?

  • Altijd je rooster 3 á 4 weken van te voren beschikbaar.
  • In overleg bieden wij een combinatie van dag, mid- en avondshiften!
  • Gratis personeelsmaaltijd (lunch of diner)
  • Altijd plek voor doorgroeimogelijkheden
  • Je komt te werken in een innovatieve, betrouwbare en professionele werkomgeving
  • Natuurlijk krijg je maandelijks een lekkere fooi!
  • Wij werken met een 4-daagse werkweek, dat zijn 47 extra vrije dagen per jaar! 
  • Veel ruimte voor het delen van nieuwe initiatieven, ideeën en verbeteringen. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt: wij zijn benieuwd naar jouw mening
  • Het hele jaar 15% personeelskorting voor het gehele gezelschap
  • Gezellige personeelsevenementen (jaarlijks personeelsfeest, after summer BBQ, beachvolleybal, kerstborrel)
 
 

Solliciteren