High Wine

Bij een High Wine arrangement bij Brasserie Copper krijg je een uitgebreide High Wine plank met allerlei lekkernijen van onze kaart. Dit arrangement is al te reserveren vanaf twee personen.

Ontbijt Met Groepen

Een keer ontbijten in plaats van dineren met het gezelschap? Wij bieden leuke arrangementen aan om buiten de deur te ontbijten.

Lunch Met Groepen

Lunchen in groepsverband? Wij bieden zowel zakelijke als particuliere arrangementen aan.

Private Dining

Dineren met een selectief gezelschap op een privé locatie? Dit kan in de vorm van een walking diner, buffet, BBQ of kies een van onze meergangen keuze menu's.

Walking Diner

Op zoek naar een leuke manier van dineren? Wij bieden voor groepen twee "Walking Diner" arrangementen aan. Natuurlijk kun je geheel jouw eigen twist geven aan het menu van deze avond.

BBQ

Heb je in de zomer iets te vieren? Doe het in de Copper Garden met een barbecue.

Particuliere Evenementen

Binnenkort jarig of iets anders te vieren? Wij nodigen je graag uit om tijdens een kopje koffie al je wensen door te nemen en een vrijblijvende offerte op te stellen.

Trouwen

De mooiste dag van je leven mag jullie geen kopzorgen geven. Wij nemen dit graag allemaal uit handen om alles voor deze speciale dag tot in de puntjes te plannen.

Vergaderen

Zakelijke meeting, iets te bespreken? Wij hebben een mooie nieuwe aparte ruimte voorzien van alle gemakken.

Garden

Gelegen aan de winkelstraat de Zeugstraat hebben wij sinds de zomer van 2020 een heerlijke stadstuin.

Zakelijke Evenementen

Jubileum met de zaak? Of een afscheid van een collega? Wij denken graag met u mee om een passende offerte op te stellen.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op over uw aanvraag. Ons Sales & Events team neemt telefonisch of per e-mail contact met u op van woensdag t/m zondag. Wij nodigen u vervolgens graag bij Brasserie Copper uit voor een kennismaking om aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte voor u op te stellen.

    Contact Gegevens