MEDEWERKER BEDIENING

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers voor in de bediening! Je bent o.a. bezig met het opnemen van bestellingen, de wensen van gasten onderzoeken, je bent het aanspreekpunt voor jouw wijk, het klaarmaken van bestellingen, schoonmaakwerkzaamheden in en rondom het pand en het opmaken van de rekening en afrekenen.

FT/ PT
GOUDA

Wie zijn wij?

Brasserie Copper is gelegen op de Markt van Gouda. Een all day restaurant concept, maar dan net even anders dan de rest! Brasserie Copper is het gehele jaar geopend, van zomers knallen op het terras en in de tuin, tot ’s winters genieten van onze gerechten in het stijlvolle restaurant.

Men kan bij ons genieten van een kopje koffie met gebak in de ochtend, tot een heerlijke lunch, een diner in de avond of even lekker genieten van een goed glas wijn met borrelhapje.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin

Wat zoeken wij?

Iemand die onder druk in staat is resultaat af te leveren – Zelfstandigheid met een verantwoordelijkheidsgevoel – Enthousiast en gemotiveerd persoon die samen met ons wilt groeien – Een teamplayer die ook zorgt voor wat gezelligheid binnen het team.

Wat verwachten wij?

Opnemen van bestellingen; toelichting geven op de menu en- wijnkaart. Bestellingen doorgeven aan de keuken via het kassasysteem. – Correct en vriendelijk te woord staan van gasten, beantwoorden van vragen.

Mise en place voorbereidingen, gerechten en dranken uitserveren met een dienblad, afruimen van bestek en servies. Klaarzetten voor hergebruik tafel. – Bijhouden van de dagelijkse voorraden, bijvullen van de voorraden. – Verrichten van schoonmaakwerkzaamheden in en rondom het pand. – Communicatie tussen verschillende afdelingen en collega’s. – Attent zijn op de wensen en voorkeuren van gasten en deze nastreven. – Alle overige werkzaamheden die hier niet genoemd zijn maar deel uitmaken van de functie n.a.v. de referentiefunctie. 

Wat bieden wij?

Parttime of Fulltime dienstverband – Vrije dagen: maandag & dinsdag – Trainingen over wijn, koffie en cocktails. – Inspirerende omgeving (Jong, enthousiast en gemotiveerd team die het beste uit de zaak wilt halen).
Werken in het restaurant, achter de bar, evenementen, terras – 15% korting op eten en drinken in het restaurant! – Jaarlijkse uitjes.

Lijkt deze uitdaging jou iets? Dan maken wij graag kennis met je! Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteren

VACATURES

Ben jij diegene die wij zoeken?

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kom je langs?

LOCATIE

Markt 26 
2801 JJ

CONTACT ONS

Phone : + 1 800 755 60 20

Email : contacts@company.com

OPENINGSTIJDEN

WOE-VRIJ 09:00 – 19:00

SAT-SUN 10:00 – 14:00