bar manager

Brasserie Copper is gelegen op de Markt van Gouda. Een all day restaurant concept, maar dan net even anders dan de rest! Wij zijn het hele jaar geopend, van zomers knallen op het terras of in de tuin, tot ’s winters genieten van onze gerechten in het sfeervolle restaurant. 

Al onze medewerkers zorgen samen voor een goede service en een fijne ervaring voor elke gast. Om dit te realiseren zoeken wij enthousiaste collega’s om ons team te versterken.

PT / FT

Wat kun je verwachten?

De bar is het middelpunt van ons restaurant. Het is een grote bar met hoge tafels eraan dus er is direct contact met de gast! Vanuit de bar heb je overzicht over het hele restaurant en zelfs het terras is zichtbaar. Je onderhoudt het gastencontact, helpt de gasten die aan jouw bar plaatsnemen en je bent ook continu in overleg met de leidinggevende over de (bezette) tafels.

Onze tweede bar is tijdens de zomermaanden geopend en staat in onze tuin!

Samen met de roostermaker en de Garden manager zorg jij voor een sterk team achter beide barren, je traint en coacht dit team en zorgt dat er een constante kwaliteit aan dranken elke keer weer de bar verlaat.

Dus ben jij service gericht, hou je van cocktails, mooie wijnen, en heb je de nodige barista skills? Dan is dit de vacature voor jou!

Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen zijn:

  • Het opnemen van bestellingen aan de bar, inschenken van wijnen, mixen van (non) alcoholische dranken, bedienen van jouw gasten en de betalingen regelen.
  • Je zorgt ervoor dat de bar er altijd schoon en toonbaar blijft;
  • Het volgen van richtlijnen met betrekking tot veiligheid, Arbo, hygiëne en HACCP;
  • Uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden met betrekking tot Mise en Place;
  • Samen met het leidinggevend team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse voorraden en bestellingen.
  • Opleiden/ coachen en inwerken van het team en het uitvoeren van beoordelingen.;
  • Onderhouden van intensief gastcontact, ook in een vreemde taal;
  • Pro-actief verkopen van restaurantproducten;
  • Het doen van voorstellen aan de eindverantwoordelijke en het meedenken in veranderingen en verbeteringen van het bedrijf.
  • Het toezien op de voortgang en de uitvoeringskwaliteit van je team en het opvangen en afhandelen van vragen en/of klachten van gasten en medewerkers.
  • Oplossen van problemen bij ziekte van collega’s (efficiency planning).
  • Communicatie tussen verschillende afdelingen en collega’s.
  • Rapportage en verantwoording, kassa afdracht en sluiten van de zaak
  • Alle overige werkzaamheden die hier niet genoemd zijn maar deel uitmaken van de functie n.a.v. de referentiefunctie.

wAAROM COPPER?

  • Altijd je rooster 3 á 4 weken van te voren beschikbaar. Hierbij bieden wij een combinatie van dag, mid- en avondshiften!
  • Jaarlijks eenmaal de mogelijkheid om jezelf in te schrijven voor een cursus
  • Gratis personeelsmaaltijd (lunch of diner)
  • Altijd plek voor doorgroeimogelijkheden
  • Je komt te werken in een innovatieve, betrouwbare en professionele werkomgeving, wij zorgen dat je niet uitgeleerd raakt!
  • Natuurlijk krijg je maandelijks een lekkere fooi!
  • Wij werken met een 4-daagse werkweek, dat zijn 47 extra vrije dagen per jaar! 
  • Reiskostenvergoeding: vanaf 15 km woon-werkverkeer
  • Veel ruimte voor het delen van nieuwe initiatieven, ideeën en verbeteringen. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt: wij zijn benieuwd naar jouw mening
  • Het hele jaar 15% personeelskorting voor het gehele gezelschap
  • Gezellige personeelsevenementen (jaarlijks personeelsfeest, after summer BBQ, beachvolleybal, kerstborrel)
 
 

Solliciteren