bar manager

Brasserie Copper is gelegen op de Markt van Gouda. Een all day restaurant concept, maar dan net even anders dan de rest! Wij zijn het hele jaar geopend, van zomers knallen op het terras of in de tuin, tot ’s winters genieten van onze gerechten in het sfeervolle restaurant. Men kan bij ons genieten van een kopje koffie met gebak in de ochtend, tot een heerlijke lunch, een diner in de avond of even lekker genieten van een goed glas wijn.

Al onze medewerkers zorgen samen voor een goede service en een fijne ervaring voor elke gast. Om dit te realiseren zoeken wij enthousiaste collega’s om ons team te versterken.

4dagen

Wat kun je verwachten?

De restaurantbar is het middelpunt van ons restaurant. Het is een grote bar met hoge tafels aan en tegenover de bar en grenzend aan onze open keuken. Vanuit de bar heb je overzicht over het hele restaurant en zelfs het terras is zichtbaar. Je onderhoudt het gastencontact, helpt de gasten die aan jouw bar plaatsnemen en je bent ook continu in overleg met de leidinggevende over de (bezette) tafels.

Tevens is de Copper Garden gelegen aan de achterzijde van het pand met een ruim terras en een grote bar. De gasten in de garden kunnen volledig vanuit deze bar worden bediend, op de koffies na.

Samen met de roostermaker en de Garden manager zorg jij voor een sterk team achter beide barren, je traint en coacht dit team en zorgt dat er een constante kwaliteit aan dranken elke keer weer de bar verlaten.

Dus ben jij service gericht, hou je van cocktails, mooie wijnen, en heb je de nodige barista skills? Dan is dit de vacature voor jou!

Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen zijn:

  • Het opnemen van bestellingen aan de bar, inschenken van wijnen, mixen van (non) alcoholische dranken, bedienen van jouw gasten en de betalingen regelen.
  • Je zorgt ervoor dat de bar er altijd schoon en toonbaar blijft;
  • Het volgen van richtlijnen met betrekking tot veiligheid, Arbo, hygiëne en HACCP;
  • Uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden met betrekking tot Mise en Place;
  • Samen met het leidinggevend team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse voorraden en bestellingen.
  • Opleiden/ coachen en inwerken van het team en het uitvoeren van beoordelingen.;
  • Onderhouden van intensief gastcontact, ook in een vreemde taal;
  • Pro-actief verkopen van restaurantproducten;
  • Het doen van voorstellen aan de eindverantwoordelijke en het meedenken in veranderingen en verbeteringen van het bedrijf.
  • Het toezien op de voortgang en de uitvoeringskwaliteit van je team en het opvangen en afhandelen van vragen en/of klachten van gasten en medewerkers.
  • Oplossen van problemen bij ziekte van collega’s (efficiency planning).
  • Communicatie tussen verschillende afdelingen en collega’s.
  • Rapportage en verantwoording, kassa afdracht en sluiten van de zaak
  • Alle overige werkzaamheden die hier niet genoemd zijn maar deel uitmaken van de functie n.a.v. de referentiefunctie.

wat wij bieden

  • Je gaat werken bij één van de tofste bedrijven van Gouda en wordt onderdeel van een heel hecht team
  • Je krijgt persoonlijke aandacht vanuit ons management & directie
  • Wij bieden verschillende opleiding- en doorgroeimogelijkheden
  • Je komt te werken in een innovatieve, betrouwbare en professionele werkomgeving
  • Natuurlijk krijg je maandelijks een lekkere fooi!
  • Wij werken met een 4-daagse werkweek, dat zijn 47 extra vrije dagen per jaar!
  • Inspirerende en ambitieuze omgeving (Jong, enthousiast en gemotiveerd team die het beste uit de zaak wil halen)
  • Reiskostenvergoeding: 15 km woon-werkverkeer
  • Veel ruimte voor het delen van nieuwe initiatieven, ideeën en verbeteringen. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt: wij zijn benieuwd naar jouw mening
  • Het hele jaar 15% personeelskorting voor het gehele gezelschap
  • Gezellige personeelsevenementen (jaarlijks personeelsfeest, after summer BBQ, beachvolleybal, kerstborrel)
  • Medewerker van het kwartaal: ontvangt €100,00 bonus 


wat wij zoeken

Uiteraard zijn wij in de eerste plaats geïnteresseerd in jou en wat wij voor jou als werkgever kunnen betekenen. Daarnaast verwachten wij van jou: 

  • Iemand die volledige verantwoordelijkheid wil over de bar;
  • Samen met de Garden manager kun je de Garden bar opzetten;
  • Een creatieveling die samen met het leidinggevend team jaarlijks twee keer een nieuw drankenkaart samenstelt;
  • Iemand die onder druk in staat is resultaat af te leveren;
  • Zelfstandigheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Enthousiast en gemotiveerde teamplayer die graag zijn kennis deelt met het team;
  • Een coach die het goede voorbeeld geeft en zijn team de ruimte geeft om te groeien;
  • Iemand die kwaliteitsgericht is en de wensen signaleert van de gast, deze terugkoppelt en corrigeert waar nodig. Je onderneemt direct actie als niet aan de eisen wordt voldaan.

Lijkt deze uitdaging jou iets? Dan maken wij graag kennis met je.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteren