Bij Copper zijn wij altijd op zoek naar nieuwe toppers op de vloer!

De bediening is het kloppende hart van de zaak. Natuurlijk zijn de gerechten uit de keuken net zo belangrijk, maar alleen jij zorgt ervoor dat de gasten een topavond beleven! Aandacht voor onze gasten staat bij ons centraal.

 

Het maakt niet uit of het jouw eerste baan in de horeca is, wij leren je met liefde alles! Of ken je het klappen van de zweep al? 

Ook dan kun je bij ons solliciteren als shiftleader, floormanager of misschien wel (assistent) bedrijfsleider?


Runner

Zonder enige werk ervaring of horeca werkervaring start je als runner. Hierbij leer je met borden en dienbladen lopen, je leert binnen no-time de hele kaart uit je hoofd en ziet hoe alle gerechten en dranken netjes op dezelfde manier meegegeven worden. Wij werken met een doorgroeisysteem waarbij je elke keer een stapje omhoog kunt: (In kennis, ervaring en salaris!)

 

Als runner van de dranken zet je met gemak zo’n 10.000 stappen op een dag! Je komt overal aan tafel dus ook je sociale skills worden op de proef gesteld. Jouw taak is zo snel mogelijk iedereen van dranken te voorzien, je helpt waar nodig de bartenders met bijvoorbeeld de koffies zetten. Voor je het weet kun je jezelf barista noemen!  


Als drankrunner groei je ook gemakkelijk door naar Bartender of naar Medewerker bediening. Liever beide om zo je werk lekker gevarieerd te houden? Dit kan natuurlijk ook.


Medewerker bediening

Als medewerker bediening is je rol wijkloper. Jouw service aan onze gasten is on point en je zorgt dat iedereen met een goed gevoel en een heerlijke avond de zaak verlaat!

Bij ons staat de beleving van de gast centraal! Wij maken sgroppino’s aan tafel, je doet wijn-spijs adviezen (geen zorgen, dit leren wij je maar al te graag d.m.v. wekelijkse wijnproeverijen en tweemaal per jaar een wijn training!)

 

Als medewerker bediening bij Copper houd je er een gevarieerde job aan over. Sta je op het terras, in de tuin of in het restaurant? Overal wordt er een andere vibe gecreëerd.

Ook kun je doorgroeien naar allround medewerker bediening. Dan ben je ook soms bartender!

 

Ps. Wij trekken altijd een fles champagne open als we een bepaalde omzet genereren 😉

 

Wie ben jij (bediening)

       Je bent degene die de dag óf avond van onze gasten tot een feest maakt;

       Je zorgt voor de laatste controle in jouw wijk; staan de tafels recht/ hebben de gasten nog wensen of allergieën?

       Je bent het aanspreekpunt in jouw wijk en beantwoord alle vragen;

       Je geeft advies en biedt ongevraagd extra service (Biedt eens een keer zonnebrand aan)

       Je communiceert met collega’s van de bar, andere wijken, de keuken en het terras.

       Je bent pietje precies en verzorgt graag alles tot in de puntjes;

       Je staat graag aan tafel, maar vind het ook leuk om op onze private/walking dinners en feestjes te staan.

 

Extra’s die wij jou bieden (runner/bediening)

       Een parttime (oproepkracht) of fulltime werkweek

       Heel veel en snelle doorgroeimogelijkheden

       Salaris op basis van ervaring en niet alleen op leeftijd

       Altijd je rooster 3 á 4 weken van tevoren beschikbaar.

       Je komt te werken in een enthousiast, ambitieus en hecht team, wij zorgen dat je niet uitgeleerd raakt!

       Natuurlijk krijg je maandelijks een lekker salaris en een dikke fooi!

       Het hele jaar 15% personeelskorting voor jou en het gehele gezelschap

       Maar liefst vier gezellige personeelsevenementen per jaar (jaarlijks personeelsfeest, after summer BBQ, beachvolleybal, kerstborrel)

Solliciteren