(JUNIOR) CHEF-KOK
Brasserie Copper is gelegen op de Markt van Gouda. Een all day restaurant concept, maar dan net even anders dan de rest! Wij zijn gericht op constante kwaliteit, gezelligheid, de hele belevenis moet kloppen!
Wij zijn het gehele jaar geopend, van zomers knallen op het terras en in de tuin, tot ’s winters genieten van onze gerechten in het restaurant.
Daarnaast draaien wij veel partijen, denk aan walking dinners, borrels & feesten of private dinners.
FT 38u
4 dagen
Wat kun je verwachten?
Als chef-kok geef je leiding aan het keukenteam en ben je eindverantwoordelijk voor de werkuitvoering en de kwaliteit van de keuken. Motiveren, stimuleren, coachen en corrigeren waar nodig zijn jouw kerntaken. Daarnaast werkt een chef-kok ook mee in de uitvoering. Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen zijn:
- Ontvangen en verwerken van de inkoop en bestellingen
- Mise en place voorbereidingen
- Bereiden van gerechten (lunch en/of diner)
- Schoon en netjes houden van de keuken
- Nastreven van marges m.b.t. inkoop en klaarmaken gerechten
Werkervaring Chef Kok
- Ervaring in een soortgelijk restaurant van minimaal 2 jaar
- Minimaal 2 jaar ervaring als sous-chef
- Ervaring met een Josper/ Mibrasa/ andere houtskool grill is mooi meegenomen
waAROM COPPER?
- Altijd je rooster 3 á 4 weken van te voren beschikbaar. Hierbij bieden wij een combinatie van dag- en avondshiften!
- Jaarlijks eenmaal de mogelijkheid om jezelf in te schrijven voor een cursus
- Gratis personeelsmaaltijd (lunch of diner)
- Je komt te werken in een innovatieve, betrouwbare en professionele werkomgeving, wij zorgen dat je niet uitgeleerd raakt!
- Natuurlijk krijg je maandelijks een lekkere fooi!
- Wij werken met een 4-daagse werkweek, dat zijn 47 extra vrije dagen per jaar!
- Reiskostenvergoeding: vanaf 15 km woon-werkverkeer
- Veel ruimte voor het delen van nieuwe initiatieven, ideeën en verbeteringen. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt: wij zijn benieuwd naar jouw mening
- Het hele jaar 15% personeelskorting voor het gehele gezelschap
- Gezellige personeelsevenementen (jaarlijks personeelsfeest, after summer BBQ, beachvolleybal, kerstborrel)
wat wij zoeken
Uiteraard zijn wij in de eerste plaats geïnteresseerd in jou en wat wij voor jou als werkgever kunnen betekenen. Daarnaast verwachten wij van jou:
- Leidinggevende kwaliteiten voor het aansturen van het keukenpersoneel
- Kennis van koken en trends op culinair gebied en deze actief bijhouden
- Openstaan voor vernieuwing
- Creativiteit die nodig is bij het bedenken van nieuwe werkwijzen of gerechten
- Oog voor detail om kwaliteit te garanderen
- Stressbestendig
- Goede communicatieve en sociale vaardigheden voor het contact met gasten en collega’s
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!