CHEF KOK

Brasserie Copper is gelegen op de Markt van Gouda. Een all day restaurant concept, maar dan net even anders dan de rest!
Brasserie Copper is het gehele jaar geopend, van zomers knallen op het terras en in de tuin, tot ’s winters genieten van onze gerechten in het stijlvolle restaurant. Men kan bij ons genieten van een kopje koffie met gebak in de ochtend, tot een heerlijke lunch, een diner in de avond of even lekker genieten van een goed glas wijn met borrelhapje.

FT 38u
4 dagen

Wat kun je verwachten?

Als chef-kok geef je leiding aan het keukenteam en ben je eindverantwoordelijk voor de werkuitvoering en de kwaliteit van de keuken. Motiveren, stimuleren, coachen en corrigeren waar nodig zijn jouw kerntaken. Daarnaast werkt een chef-kok ook mee in de uitvoering. Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen zijn:

  • Ontvangen en verwerken van de inkoop en bestellingen
  • Mise en place voorbereidingen
  • Bereiden van gerechten (lunch of diner)
  • Schoon en netjes houden van de keuken
  • Nastreven van marges m.b.t. inkoop en klaarmaken gerechten

Werkervaring Chef Kok

  • Ervaring in een soortgelijk restaurant is een pre
  • Jarenlange ervaring is niet verplicht, wij leren je graag de rest!
  • Ervaring met een Josper is mooi meegenomen.

wat wij bieden

  • Je gaat werken bij één van de tofste bedrijven van Gouda en wordt onderdeel van een heel hecht team
  • Je krijgt persoonlijke aandacht vanuit ons management & directie
  • Wij bieden verschillende opleiding- en doorgroeimogelijkheden
  • Je komt te werken in een innovatieve, betrouwbare en professionele werkomgeving
  • Natuurlijk krijg je maandelijks een lekkere fooi!
  • Wij werken met een 4-daagse werkweek, dat zijn 47 extra vrije dagen per jaar!
  • Inspirerende en ambitieuze omgeving (Jong, enthousiast en gemotiveerd team die het beste uit de zaak wil halen)
  • Reiskostenvergoeding: 15 km woon-werkverkeer
  • Veel ruimte voor het delen van nieuwe initiatieven, ideeën en verbeteringen. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt: wij zijn benieuwd naar jouw mening
  • Het hele jaar 15% personeelskorting voor het gehele gezelschap
  • Gezellige personeelsevenementen (jaarlijks personeelsfeest, after summer BBQ, beachvolleybal, kerstborrel)
  • Medewerker van het kwartaal: ontvangt €100,00 bonus 

wat wij zoeken

Uiteraard zijn wij in de eerste plaats geïnteresseerd in jou en wat wij voor jou als werkgever kunnen betekenen. Daarnaast verwachten wij van jou: 

  • Je stemt producten en diensten af op ontwikkelingen in de markt en voert dit tweemaal per jaar door tijdens het maken van een nieuw menu;
  • Enthousiast en gemotiveerde teamplayer die graag zijn kennis deelt met het team;
  • Iemand die zich goed in een jong en dynamisch team kan mengen;
  • Een coach die het goede voorbeeld geeft en zijn team de ruimte geeft om te groeien;
  • Iemand die kwaliteitsgericht is en de wensen signaleert van de gast, deze terugkoppelt en corrigeert waar nodig. Je onderneemt direct actie als niet aan de eisen wordt voldaan;
  • Je bent gericht op de gast en op de commerciële doelstellingen van het bedrijf; 
  • Je werkt kostenbewust, effectief en efficiënt;
  • Je bevordert de samenwerking en teamgeest in de keuken;
  • Je bent sociaal, communicatief en empathisch;
  • Een creatieveling die voortdurend werkt aan verbetering van de bedrijfsvoering, vernieuwing van het assortiment en de bereidingswijzen. 

Lijkt deze uitdaging jou iets? Dan maken wij graag kennis met je!

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteren